IMG_Slide_ErichFromm

Vols iniciar un procés terapèutic?

img_slide1_portada_erichfromm

Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista

Formació acreditada per la FEAP i reconeguda pel COPC

moll-1467984_960_720

Supervisió per a Psicoterapeutes

Correu electrònic: info@institutoerichfromm.es

Secretaria: De dilluns a divendres de 11 a 14 i de 17 a 20 hores

Des de la fundació de l'Institut s'han perseguit tres objectius principals: la pràctica de la psicoteràpia, la formació de psicoterapeutes i la recerca, tots ells sota la influència del model de la Psicoteràpia Integradora Humanista que dóna un conjunt de valors i principis tan per a l'exercici professional com per oferir una formació de qualitat.
El nostre model, la Psicoteràpia Integradora Humanista, és l'únic model de la línia-experiencial-humanista creat fins ara a Espanya. Els seus autors, Ramon Rosal i Ana Gimeno-Bayón, són els directors de l'Institut des dels seus inicis, en els anys 80, essent pioners en la introducció de la Psicologia Humanista a Espanya.
En nuestros más de cuarenta años hemos atendido a más de 4000 pacientes (en terapia individual, de pareja o grupal) y formado a 24 promociones de psicoterapeutas, lo cual es para nosotros un motivo de gran orgullo.

Psicoteràpia

En el nostre Institut atenem procesos psicoteràpia d'adults, adolescents, nens i parelles. També atenem processos de creixement personal i de psicodiagnòstic.

Recerca

Per a nosaltres, la recerca és un component fonamental i indispensable no només per poder'oferir una intervenció terapèutica de qualitat i amb el rigor científic que requereix, sinó també per poder contribuir al desenvolupament de la Psicologia Humanista en totes les seves vessants.
Més de 41 anys hem tingut l'oportunitat de contribuir a aquesta recerca mitjançant la publicació de més de 20 llibres, articles en revistes científiques i tesis doctorals.

Sobre Nosaltres

Popularment conegut com a Institut Erich Fromm, és un centre fundat l'any 1979, amb anys d'experiència en el camp de la psicoteràpia, la formació i la recerca en Psicologia i Psicoteràpies Humanistes.

On Som

Ens pots trobar a: C/ dels Madrazo, 113, entl. 2ª, 08021 Barcelona